امروزه یکی از مهم ترین مشاغل در حوزه کامپیوتر،که به سرعت نیز در حال رشد و توسعه است برنامه نویسی می‌باشد.قبل از پرداختن به موضوع مهاجرت برنامه نویسان از طریق برنامه‌نویسی بهتر است کمی با این حرفه آشنا شوید.

پیشرفت سریع علم و تکنولوژی و هوشمند شدن بسیاری از تجهیزات اطرافمان نشانه‌ای از برنامه نویسی را با خود به همراه دارد؛ همین موضوع نیز سبب گردیده است تا در طی سال های اخیر افراد زیادی به سراغ دنیای برنامه نویسی بروند. هم چنین دانش آموزان زیادی خواهان ورود به رشته مهندسی کامپیوتر هستند که علت این درخواست نیز ورود به بازار کار برنامه نویسی و البته جذابیت این رشته می باشد.

مقدمه‌ای بر مهاجرت برنامه نویسان

فهرست مطالب

با این حال شاید برخی هنوز ندانند که برنامه نویسی دقیقا چیست و برنامه‌نویس دقیقا چه کسی می باشد و چه وظایفی را عهده دار است.

برنامه نویسی چیست؟

برنامه‌نویسی به زبان ساده به معنای کد‌نویسی می باشد. برنامه‌نویسی یک روش حل مسئله است که توسط کامپیوتر انجام می شود و در حقیقت این روش ها با زبان هایی که برای کامپیوتر(رایانه) قابل فهم باشد پیاده سازی می شوند.

در برنامه نویسی دستوراتی منطقی برای کامپیوتر‌ها و سیستم‌ها نوشته می شود. توجه داشته باشید که سیستم ها و کامپیوتر ها زبان انسان را نمی فهمند پس در نتیجه برای اینکه این دستورات برای کامپیوتر ها قابل فهم باشند باید از زبان های برنامه نویسی استفاده کرد و سپس کامپیوتر با تحلیل و پردازش این دستورات آن ها را اجرا خواهد کرد.

توجه داشته باشید که منظور از کامپیوتر (رایانه) در این قسمت هر نوع وسیله پردازنده ای است که قدرت پردازش دارد.

تحصیل در رشته علوم کامپیوتر یا مهندسی کامپیوتر؟

برنامه نویس چه کسی است؟

شخصی که زبان کامپیوتر ها را بلد باشد و بتواند زبان انسان را به زبان ماشین ها ترجمه کند برنامه نویس نام دارد. در واقع برنامه نویس شخصی است که تجربه برنامه نویسی را کسب کرده و بتواند از طریق زبان های برنامه نویسی برای هدف و منظور مشخصی برنامه بنویسد.

برنامه نویس باید در کنار دانش کامپیوتری از دانش منطقی نیز برخوردار باشد و هدف را به خوبی بشناسد، برای مسائل بهترین جواب ها را پیدا کند، الگوریتم بنویسد و با بهره‌گیری از زبان های برنامه نویسی آن ها را به کامپیوتر منتقل کند و کامپیوتر نیز آن ها را اجرا و در نهایت خروجی را نمایش دهد.

برنامه نویسان باید دارای چه ویژگی هایی باشند؟

کامپیوتر ها فقط زبان های منطقی یعنی زبان های 0 و 1 را درک می کنند و بر این اساس هر ورودی یک نتیجه ثابت و منطقی خواهد داشت.و بر این اساس برنامه نویسان باید افرادی تلاشگر،سخت کوش و منطقی باشند.

همانطور که میدانید جهان به صورت روزانه و با سرعت بسیار بالایی در حال تغییر و پیشرفت است و در نتیجه شخصی که پیوسته در حال یادگیری باشد و شوق یادگیری در او زنده باشد می تواند یک برنامه نویس موفق باشد.

یک برنامه نویس باید پیوسته در حال یادگیری مطالب جدید باشد و هرروز اطلاعات و دانش خود را به روزرسانی کند که در غیر اینصورت از گردانه حوزه برنامه نویسی کنار خواهد رفت.

بهترین کشورهای اروپایی و آمریکایی برای مهاجرت برنامه نویسان کدام کشورها میباشند؟

ویژگی‌های برنامه نویس

  • سخت کوش و تلاشگر
  • علاقه مند به یادگیری
  • صبر و تحمل بالا
  • چالش پذیر
  • توانایی حل مشکلات
  • توانایی پذیرفتن شکست ها
  • پیگیری
  • منظم و دقیق
  • وقت شناس
  • داشتن دید تجاری
  • علاقه به تحقیق

کاربردهای برنامه‌نویسی

کاربردهای بی شمار برنامه نویسی را از زمانی که چشمتان را در رختخواب باز می کنید تا شب موقع خواب می توانید در لحظه به لحظه زندگی خود ببینید.از گوشی موبایلی که صبح با زنگ تنظیم شده آن از خواب بیدار می شوید تا یخچال و تلویزیون و دستگاه ATM و اینستاگرام و خرید اینترنتی و…همگی و همگی از کاربردهای برنامه نویسی می باشد.

جایگاه شغلی برنامه نویسی در دنیای امروز

شغل برنامه نویسی در ایران و کشورهای دیگر دنیا امتیاز بالایی دارد و اما اگر بخواهیم جایگاه شغلی برنامه نویسی را در کشور بررسی کنیم باید عوامل متعددی را مورد بررسی قرار دهیم که طبق آمار به دست آمده برخی معتقدند این شغل دارای بازار کار خوبی است و برخی دیگر نیز از کسادی بازارکار برنامه نویسان شکایت می کنند.

طبق چیزی که همیشه در بحث انتخاب رشته کنکور به داوطلبان کنکوری می گوییم بازارکار تا حد زیادی به شما و میزان مهارت و توانایی شما بستگی دارد.

در شغل برنامه نویسی نیز اگر در مسیر درستی قرار بگیرید و از حداکثر توانایی و دانش خود استفاده کنید قطعا توانایی های شما نادیده گرفته نخواهد شد و به جایگاهی که لایق آن هستید خواهید رسید؛ اما متاسفانه روز به روز به تعداد فارغ التحصیلان این رشته افزوده می شود و هیچ گونه بازارکاری برای این حجم از فارغ التحصیل فراهم نگردیده است.

موضوع بدتر این که در سیستم آموزشی به دانشجویان این رشته توانایی های لازم برای ورود به زمینه کسب و کار آموزش داده نمی‌شود و دانشجو بدون مهارت های کافی و صرفا با گذراندن واحدهای درسی دانشگاهی فارغ التحصیل می شود که در نتیجه با توجه به رقابت زیادی که امروزه بین برنامه نویسان وجود دارد فرد دچار شکست می شود.

اگر به این رشته علاقمند هستید و می خواهید یک برنامه نویس موفق شوید و بتوانید وارد بازارکار شوید و کسب درامد کنید به صورت کاملا جدی آموزش ببینید و صرفا به دروس دانشگاه اکتفا نکنید؛ زیرا بازار کار افراد مبتدی در این کار بسیار کساد است و برای موفقیت در این حرفه باید مهارت خود را به صورت چشک گیری افزیش دهید و تلاش خود را چندین برابر کنید.

میزان درآمد برنامه نویسان در کشور ایران

میزان درآمد برنامه نویسان در کشور می تواند با توجه به فعالیت هر شخص و میزان مهارت و توانایی او و هم چنین شهری که در آن فعالیت می کند می تواند متفاوت باشد و تا حد زیادی به خود شخص بستگی دارد.

طبق گزارش سال 1400 جامعه آماری حدود 3800 نفری را در نظر بگیرید،میانگین حقوق دریافتی شغل مهندسی نرم افزار و توسعه نرم افزار و وب حدود 8 و نیم میلیون تومان در ماه خواهد بود.

مهاجرت برنامه نویسان از ایران به کشورهای دیگر

امروزه افراد زیادی را میبینیم که فکر رفتن و مهاجرت در سر دارند.افراد ممکن است به دلیل شرایط زندگی،کاری و مالی و تغییر وضعیت کنونی و بهبود بخشیدن به آن مهاجرت کنند.اکثر افرادی که در برنامه نویسی مهارت و توانایی بالایی دارند با توجه به درآمد کمتری که در کشور دارند به دنبال ارتقاء توانایی ها و درآمد خود هستند تا بتوانند در سایر کشورها به میزان درآمد بیشتری در زمینه تخصص خود برسند.

مهاجرت به همین سادگی که اغلب مردم فکر می کنند هم نیست و قطعا سختی های خودش را دارد و فرد متقاضی باید عوامل بسیار زیادی را بسنجد و با کسب اطلاعات صحیح و پشتوانه گرم مهاجرت کند. در غیراینصورت با شکست مواجه خواهد شد و اکنون قصد داریم تا با معرفی بهترین کشورها برای مهاجرت در این تصمیم گیری نقش مثبت هرچند کوچکی را داشته باشیم.

بهترین کشورها برای مهاجرت برنامه نویسان

زمانی که یک کشور امکانات و شرایط ایده آل را برای شغلی فراهم نماید و به آن اهمیت دهد و کارمندان در آن حوزه از حقوق و مزایای خوب برخوردار باشند می توان آن کشور را بهترین کشور در همان حوزه کاری معرفی کرد.

 کشورهایی که شرایط،امکانات و مزایای خوبی را برای برنامه نویسان در نظر دارند 

  • سوئیس
  • استرالیا
  • کانادا
  • هلند
  • آمریکا

مهاجرت برنامه نویسان به سوئیس

سوئیس و کوه های آلپ معروفش را کسی نیست که نشناسد.سوئیس کشوری با بیش از 8 و نیم میلیون نفر جمعیت در شمال غربی قاره اروپا قرار دارد که از شمال با آلمان، از جنوب با ایتالیا، از شرق با اتریش و لیختن اشتاین و از غرب با فرانسه همسایه می باشد. زبان رسمی کشور سوئیس آلمانی، فرانسوی، رومانش و ایتالیایی است.

سوئیس از سرمایه دار ترین کشورهای دنیا است که درآمد سالانه آن برای هر شخص در هر سال حدود 80 هزار دلار است و از لحاظ استانداردهای زندگی و امکانات رفاهی همواره در صدر رتبه بندی قرار دارد.

یکی از پرطرفدارترین و بهترین مشاغل در سوئیس که درخواست زیادی دارد برنامه نویسی می باشد؛ سالانه تعداد زیادی از افراد متخصص در حوزه برنامه نویسی به کشور سوئیس مهاجرت می کنند چرا که این کشور یکی از قطب های استارتاپی اروپا می باشد و بخش IT توسعه یافته ای نیز دارد.

شرکت های بزرگ و معروفی در سوئیس وجود دارند و با رشد صعودی صنعت نرم افزار در سال های اخیر وجود متخصصان فناوری اطلاعات ماهر بیش از همیشه در این کشور حس شده است و تقاضای جذب این افراد روز افزون است و یکی از گزینه های برنامه نویسان علاقه مند به مهاجرت کشور سوئیس می باشد.

مهاجرت به سوئیس با اخذ مجوز کاری

زمانی که تصمیم دارید به عنوان برنامه نویس برای کار به کشور سوئیس مهاجرت کنید بدون شک باید پیشنهاد کاری نیز از این کشور داشته باشید پس توجه کنید که داشتن پشتوانه ای امن و قرارداد کاری تضمین شده اولین و مهم ترین ملاک مهاجرت کاری به سوئیس می باشد.

باید بدانید که دریافت مجوز کار در سوئیس آسان نیست کشور سوئیس دارای شرایط خاص خود می باشد و شما به عنوان یک شهروند کشور خارجی برای مهاجرت قانونی به این کشور باید از طریق سفارت سوئیس در داخل کشور درخواست ویزا دهید که این مرحله دارای سختی ها و پیچیدگی های خاص خودش می باشد.

اخذ ویزای کاری این کشور نیازمند شرایط گوناگونی همچون قرار داد کاری با کارفرمای سوئیسی، مهارت و توانایی و سایر سهمیه های مربوط می باشد و سپس پس از ارائه درخواست ویزای کار،مدارک شما مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته و در صورت گرفتن تاییدیه ویزا را دریافت خواهید کرد.

مهاجرت به سوئیس با ویزای توریستی

برنامه نویسان و علاقه مندان به مهاجرت به کشور سوئیس باید بدانند که دولت سوئیس محدودیت های زیادی را برای ویزای کاری در نظر گرفته است و شهروندان غیر اتحادیه اروپا و از جمله شهروندان ایرانی که برای کار و زندگی قصد مهاجرت به این کشور را دارند لازم است بدانند که این دولت هر ساله سهمیه های مشخصی را برای پذیرش افراد متخصص خارجی در نظر دارد و در صورتی که این سهمیه ها پر شود شخص متقاضی باید یک سال دیگر صبر کند.

جدا از این گفته شده است که کارفرما باید برای دعوت از یک متخصص خارجی برای کار ثابت کند که امکان پیدا کردن کارمند واجد شرایط دیگری در اتحادیه اروپا و EFTA برای چنین موقعیتی وجود ندارد.

شهروندان کشورهای غیراتحادیه اروپا نمی توانند با ویزای توریستی کار پیدا کنند و در صورت چنین اتفاقی باید کشور را ترک کنند و مجددا به قصد کار برگردند و همچنین ابن شهروندان باید توجه کنند که تحت هیچ شرایطی با اخذ ویزای توریستی امکان کار در کشور سوئیس وجود نخواهد داشت.

مواردی که برای مهاجرت کاری به سوئیس لازم است

  • داشتن پیشنهاد کاری و قرار داد کاری با کارفرمای سوئیسی صد در صد لازم است
  • کارفرمای سوئیسی باید اثبات کند که هیچ نیروی متخصص دیگر و شخص واجد شرایطی از سوئیس و کشورهای اتحادیه اروپا و EFTA برای این فرصت و جایگاه شغلی وجود ندارد.
چگونه برای مهاجرت کاری به سوئیس پیشنهاد شغلی پیدا کنیم؟

برای اینکه بخواهید به عنوان برنامه نویس به سوئیس مهاجرت کنید همانطور که در بخش های قبلی نیز گفته شد در مرحله نخست به یک پیشنهاد کاری نیاز دارید که در نگاه اول ممکن است یافتن پیشنهاد کاری از سمت این کشور برایتان محال و غیرممکن به نظر برسد که اینطور نیست و راه های مختلفی وجود دارد که می تواند به شما کمک کند.

یکی از راه های آسان و موثر برای یافتن پیشنهاد کاری، موسسات معتبر کاریابی بین المللی می باشند که می توانند با توجه به بازار کار سوئیس و شناخت دقیق مهارت و توانایی شما راهنمایی هایی لازم در جهت درخواست شغلی،رزومه نویسی،مصاحبه کاری و…را در اختیارتان قرار دهند.

رزومه نویسی چیست؟(رزومه نویسی حرفه ای)

شبکه های اجتماعی از جمله لینکدین و یا اقوام و دوستان ساکن در سوئیس نیز می توانند در این راه به شما کمک نمایند.از هر طریقی که فکر می کنید برای شما بهتر و راحت تر هست اقدام کنید و فقط فراموش نکنید که یافتن شغل مورد نظر لازمه درخواست ویزای کاری سوئیس می باشد.

اصلی ترین مرحله مهاجرت کاری به سوئیس

پس از یافتن شغل مورد نظر مهم ترین مرحله توافق با کارفرما می باشد و عموما درخواست ویزا توسط کارفرمای شما ارسال می شود.تمامی فرم ها و مدارک مورد نیاز را باید در اختیار کارفرما قرار دهید تا کارفرمای سوئیسی شما برای اجازه اقامت شما درخواست ارسال کند.

لازم است بدانید که در کشور سوئیس هیچ گونه مجوز کار جداگانه ای وجود ندارد و با ارسال یک اجازه اقامت در این کشور اجازه کار در سوئیس به شما داده خواهد شد.

در مرحله بعد و پس از اینکه کارفرما ثابت کرد نیروی دیگری از میان شهروندان اتحادیه اروپا برای این کار واجد شرایط نمی باشد مقامات محلی سوئیس این درخواست را بررسی خواهند کرد و برای گرفتن تاییدیه آن را به اداره فدرال مهاجرت ارسال می کنند.FOM شرایط گوناگون شما اعم از سن،مهارت های زبانی،مقدار سازگاری شما با فرهنگ سوئیس و … را مورد بررسی قرار می دهد.

همزمان با ارسال درخواست کارفرما برای اجازه اقامت سویس شما خودتان نیز باید برای اخذ ویزای کاری سوئیس یعنی همان ویزای ملی از کشور خودتان درخواست دهید.

پس از تعیین تصمیم نهایی توسط اداره فدرال مهاجرت FOM نتیجه به شما و کارفرمای سوئیسی اعلام خواهد شد و در صورت تایید اجازه اقامت شما اداره فدرال مهاجرت تصمیم خود را به سفارت سوئیس اطلاع داده و سپس سفارت سوئیس ویزای کار شما را از ایران صادر می کند.

معرفی رشته علوم کامپیوتر کلیک کنید

بازارکار برنامه نویسی در سوئیس

شاید کمتر کسی بداند که سوئیس چقدر به برنامه نویسان حرفه ای و مجرب احتیاج دارد.

آیا می دانستید که بالاترین سطح درآمد مهندسین کامپیوتر به کشور سوئیس تعلق دارد؟

نرخ بیکاری در کشور سوئیس 4.3 است که یکی از پایین ترین ارقام را در میان سایر ارقام بیکاری در جهان دارد و این کشور از اقتصاد پایدار و خوبی نیز برخوردار است.کشور سوئیس در مقایسه با دیگر کشورهای اتحادیه اروپا میزان حقوق بالاتری نیز دارد به طوری که حقوق مهندسان کامپیوتر در کشور سوئیس مبلغی در حدود 79000 دلار در هر ماه گزارش شده است.

خبر مهم و خوشحال کننده برای برنامه نویسانی که قصد مهاجرت به سوئیس را دارند:

طبق اخبار بسیار مهمی که به دنیای اطلاعات و فناوری رسیده است پیش بینی می شود که تا 4 سال آینده کمبود کارکنان بخش فناوری سوئیس به رقمی حدود 40300 نفر خواهد رسید که این رقم در مقایسه با کل جمعیت کشور سوئیس رقم بالایی به حساب می آید و این خبر  می تواند خبر مهم و خوشحال کننده ای برای علاقه مندان مهاجرت به سوئیس باشد.

اگر علاقه مند هستید تا در سوئیس مشغول به کار شوید و از امکانات رفاهی بالای این کشور استفاده کنید به شرط مهارت و توانایی و دانش بسیار بالا و هم چنین سوابق کاری درخشان و تسلط به زبان این شانس برای شما وجود خواهد داشت.

میزان حقوق برنامه نویسان در کشور سوئیس

طبق گزارشات منابع معتبر میزان حقوق یک برنامه نویس به صورت میانگین در هر سال حدود 122000 فرانک می باشد که به پول کشور ایران 5478370844.10 ریال خواهد شد که البته این مقدار برای تمام برنامه نویسان یکسان نخواهد بود و میزان دریافتی هر شخص متناسب با کاری است که شخص ارائه می دهد.

طبق گزارشات سال 2022 کم ترین میزان دریافتی یک برنامه نویس در سوئیس معادل 56300 فرانک است که حدودا معادل 25 میلیارد و 281 میلیون تومان خواهد شد.

در میان کشورهای اروپایی بالاترین میزان حقوق برای برنامه نویسان متعلق به کشور سوئیس می باشد که حداقل حقوق 130000 یورو دارد که البته باید بدانید هزینه زندگی در این کشور نیز نسبت به سایر کشورهای اروپایی بالاتر می باشد.

مهاجرت برنامه نویسان به کشورهای پیشرفته دنیا با ویزای کاری

درآمد سالانه برنامه نویسان به تفکیک زبان برنامه نویسی در سوئیس

یکی از عواملی که می تواند مستقیما بر میزان حقوق و درآمد برنامه نویسان تاثیر داشته باشد زبان برنامه نویسی می باشد که در مقاله دیگری به صورت جداگانه انواع زبان های برنامه نویسی را توضیح داده ایم.جدول زیر نشان دهنده درآمد سالانه یک برنامه نویس با توجه به زبان های برنامه نویسی مختلف می باشد:

عنوان شغل درآمد سالانه برحسب یورو
ABAP Developer 110,000
Android Developer 122,000
Angular Developer 112,000
C# Developer 128,000
C++ Developer 130,000
CMS Developer 105,000
Front End Developer 100,000
Full Stack Developer 123,000
Game Developer 117,000
IOS Developer 132,000
Java Developer 137,000
JavaScript Developer 128,000
Mobile Developer 121,000
Nodejs Developer 136,000
Oracle Developer 136,000
PHP Developer 105,000
Python Developer 128,000
Ruby Developer 114,000
Software Development Manager 160,000
User Experience Designer 107,000

مهاجرت برنامه نویسان به استرالیا

استرالیا، ششمین کشور پهناور جهان،با بیش از 25 میلیون نفر جمعیت که دور تا دور آن را دریا تصرف کرده و هیچ مرز خاکی مشترکی با هیچ کشوری ندارد و زبان مردم آن انگلیسی می باشد یکی از کشورهای ثروتمند و پیشرفته در زمینه آمادگی الکترونیکی است که دارای رتبه جهانی نیز می باشد.

برنامه نویسان و مهندسان بسیاری خواهان مهاجرت و کار در کشور استرالیا هستند و هم چنین در فهرست مشاغل مهارتی SOL در سال 2021 یکی از مشاغل مورد تقاضای استرالیا شغل برنامه نویسی کامپیوتر می باشد.

کشور استرالیا استقبال خوبی را از برنامه نویسان کامپیوتر دارد و مهندسان نرم افزار و این حرفه اولویت ویژه ای برای آن ها دارد به طوری که دولت استرالیا رسیدگی به درخواست ویزای مهندسان نرم افزار و برنامه نویسان را در اولویت برنامه کاری خود قرار داده است و می دانید که استرالیا فرصت های شغلی خیلی خوبی را در حوزه فناوری و IT ارائه می کند.

مهاجرت به استرالیا با اخذ ویزای کاری

مهاجرت برنامه نویسان به استرالیا برای داشتن کار پر درآمدتر و بهبود بخشیدن به کیفیت زندگی در چندین سال اخیر با افزایش رو به رو بوده است.متقاضیان مهاجرت به استرالیا برای اشتغال در این کشور به ویزای کار کشور استرالیا نیاز دارند و هم چنین این افراد برای کار باید از کارفرمای استرالیایی پیشنها کار داشته باشند و تمامی اسناد و مدارک مورد نیاز را برای کارفرما فرستاده و از طریق او پیگیری نماید.

توجه داشته باشید که برای اخذ ویزای کاری متقاضی باید دارای سابقه کاری باشد و هم چنین به زبان انگلیسی تسلط داشته باشد و یکی از مدارک آیلتس و تافل را ارائه دهد و همچنین دارای هیچ گونه سابقه کیفری نیز نباشد.

آیلتس یا تافل کدام بهتر و کدام سخت تر است؟

روش مهاجرت به استرالیا و انواع ویزاهای کاری استرالیا:

ویزای کار استرالیا شرایط اخذ ویزای کاری
ویزای طرح کاندیدایی کارفرما ENS فرد باید از سمت کارفرمای استرالیایی معرفی شده باشد و دارای دانش و مهارت کافی برای شغل مورد نظر باشد.متقاضی باید زیر 45 سال سن داشته باشد و از وضعیت ظاهری و شرایط بدنی مناسبی برخوردار باشد و هم چنین داشتن حداقل سه سال سابقه کاری از شرایط اخذ این ویزا می باشد.
ویزای طرح حمایت مالی منطقه ای RSMS در این ویزا نیز کارفرما باید فرد متقاضی را معرفی و تایید کرده و فرد زیر 45 سال سن داشته باشد و مهارت و دانش کافی نیز در این حرفه ملاک بسیار مهمی است.برنامه نویسان برای اخذ این ویزا باید قرارداد کاری بیش تر از 2 سال را با کارفرمای استرالیایی امضا کنند و هم چنین سابقه کاری بیش از 3 سال در این ویزا مهم است.
ویزای Sub Class 189 در این نوع ویزا برنامه نویسان باید بعد از معادل سازی مدارک تحصیلی و گرفتن تاییدیه علمی از سوی EA (سازمان مهندسی استرالیا) می بایست در جدول امتیازبندی ویزای 189 اسکیل ورکر حداقل امتیاز 75 را کسب کنند.

برای گرفتن دعوتنامه بلافاصله پس از تایید:حداقل امتیاز مورد نظر 75 است

برای گرفتن دعوتنامه پس از 5 الی 6 ماه :حداقل امتیاز 70 نیز مورد قبول است.

نحوه محاسبه امتیاز بر اساس سن،مدرک تحصیلی،سوابق کاری،مدرک زبان و…می باشد.

ویزای Sub Class 190 از طریق این ویزا با کسب امتیاز 60 الی 65 در جدول امتیازبندی ویزای اسکیل ورکر استرالیا می توانید از طریق ویزای Sub Class 190 ایالت کوییز لند ویزای استرالیا را دریافا کنید.

توجه داشته باشید که مدت زمان اخذ دعوتنامه در این نوع ویزا طولانی است و داشتن یک اسپانسر ایالتی می تواند 5 امتیاز به شما اضافه کند.

چگونه می توان پیشنهاد کاری خوبی را برای مهاجرت پیدا کرد؟

قبل از هر اقدامی برای مهاجرت کاری باید از نظر شغلی تامین باشید و کار مناسبی را پیدا کرده باشید و هم چنین گفته شد که برای مهاجرت کاری به استرالیا دعوت و تایید از سمت کارفرمای استرالیایی لازم است که فرد متقاضی برای یافتن پیشنهاد کاری می تواند از طریق وب سایت های رسمی معتبر که به دو صورت رایگان و غیررایگان وجود دارند اقدام نمایند.

وب سایت های کاریابی که می توانید از طریق آن ها اقدام کنید عبارتند از:
  • Seeek
  • Jora
  • Careerjet
  • Career One
  • Connect Carriers
  • Carecareers
  • Ethicaljobs
  • Backpacker job Board
  • Apply Direct
  • com.au

از طریق برخی از این وب سایت ها می توانید از طریق موقعیت های شغلی که توسط کارفرمایان در صفحه اصلی قرار داده شده است بازدید کنید و به صورت مستقیم با کارفرما ارتباط برقرار کنید و در برخی دیگر از وب سایت ها که عموما پولی هستند نیاز به ایجاد حساب کاربری و پرداخت مبلغ کمی دارند.

در این گونه سایت ها رزومه شخص متقاضی برای آن دسته از کارفرمایانی که نیاز به نیروی خارجی دارند ارسال می شود و در صورت تایید کارفرما مراحل دیگر مانند مصاحبه و… انجام خواهد شد

بازار کار برنامه نویسان در استرالیا

همانطور که گفته شد استرالیا کشوری توسعه یافته با اقتصاد بالا می باشد که سطح درآمد برنامه نویسان در این کشور از وضعیت مناسبی برخوردار است.بهترین شهرها برای برنامه نویسان در استرالیا دو شهر سیدنی و ملبورن می باشند چرا که از لحاظ تنوع شغلی و میزان درآمد نسبت به سایر شهرهای استرالیا برتری دارند.

کشور استرالیا به صورت سالانه در حدود 125 هزار شخص متخصص و ماهر را در شرکت‎های فناوری اطلاعات برای کار استخدام می کند . با توجه به پهناور بودن این کشور و پیشرفت روزافزون در حوزه برنامه نویسی و کم بودن نیروی متخصص در داخل استرالیا، مهاجرت برنامه نویسان برای اشتغال به استرالیا یکی از موضوعات مهم در تامین نیروی انسانی است.

تخمین زده شده است که جمعیت کارمندان این حوزه تا دو سال آینده به بیش از 166 هزار نفر خواهد رسید.

میزان حقوق و درآمد برنامه نویسان در استرالیا

می دانید که استرالیا دارای اقتصاد بالایی است و در سال 2018 متوسط ثروت برای هر فرد در کشور به صورت چشم گیری افزایش پیدا کرد به طوری که این کشور در جایگاه اول در جهان قرار گرفت و سال بعد جایگاه دوم یعنی بعد از سوئیس را به دست آورد.

حقوق دریافتی هر شخص و میزان درآمد در هر حوزه و هر کشوری می تواند متغیر باشد و بر اساس معیار ها و ملاک های گوناگونی برآورد خواهد شد.میزان مهارتی که دارید،شهری که در آن شاغل هستید، مدرک تحصیلی، جایگاه شغلی و…از جمله عوامل تاثیرگذار در حقوق شما می باشد. در استرالیا برای کارمندان در این حوزه عناوین شغلی و وظایف شغلی گوناگونی وجود دارد که عبارتند از:

  • برنامه نویسی کامپیوتر
  • برنامه نویس سیستم
  • برنامه نویس علمی
  • برنامه نویسی سایت
  • طراحی سایت
  • امنیت شبکه
  • یادگیری ماشین
  • توسعه دهنده وب
  • تحلیلگر برنامه
  • مهندس سیستم های کامپیوتری
  • توسعه دهنده نرم افزار
  • توسعه دهنده برنامه موبایل

طبق گزارشات بدست آمده میانگین درآمد یک برنامه نویس به صورت متوسط در سال برابر 101 هزار دلار استرالیا می باشد و کم ترین میزان درآمدی که یک برنامه نویس می تواند داشته باشد در حدود 43هزار دلار استرالیا در سال و البته بیشترین درآمد این متخصصان در سال در حدود 149هزار دلار استرالیا می باشد.

یکی دیگر از عواملی که در این حوزه کاری بر میزان درآمد و حقوق تاثیر دارد زبان برنامه نویسی می باشد که درآمد هر یک زبان های برنامه نویسی در جدول زیر به صورت کامل شرح داده شده است:

زبان برنامه نویسی حقوق افراد مبتدی حقوق افراد با تجربه
حقوق برنامه نویسان PHP 41-74 هزار دلار(میانگین 56 هزار دلار) 58-108 هزار دلار(میانگین 80 هزار دلار)
حقوق برنامه نویسان C++ 42-75 هزار دلار(میانگین 56 هزار دلار) 63-113 هزار دلار(میانگین 84 هزار دلار)
حقوق برنامه نویسان C# 42-70 هزار دلار(میانگین 61 هزار دلار) 63-107 هزار دلار(میانگین 84 هزار دلار)
حقوق برنامه نویسان JavaScript 43-76 هزار دلار(میانگین 57 هزار دلار) 63-114 هزار دلار(میانگین 85 هزار دلار)
حقوق برنامه نویسان Java 42-75 هزار دلار(میانگین 57 هزار دلار) 63-115 هزار دلار(میانگین 86 هزار دلار)
حقوق برنامه نویسان Swift 43-77 هزار دلار(میانگین 55 هزار دلار) 64-117 هزار دلار(میانگین 87 هزار دلار)
حقوق برنامه نویسان Rust 43-77 هزار دلار(میانگین 57 هزار دلار) 66-120 هزار دلار(میانگین 89 هزار دلار)
حقوق برنامه نویسان Ruby 46-79 هزار دلار(میانگین 55 هزار دلار) 70-122 هزار دلار(میانگین 94 هزار دلار)
حقوق برنامه نویس Python 49-89 هزار دلار(میانگین 65 هزار دلار) 72-131 هزار دلار(میانگین 96 هزار دلار)

توجه داشته باشید که میزان حقوق ها به دلار استرالیا می باشد.

مهاجرت برنامه نویسان به کانادا:

کانادا دومین کشور بزرگ جهان و بزرگ ترین کشور آمریکای شمالی و البته سومین کشور مهربان جهان است که جمعیت آن فقط 35 میلیون نفر می باشد و به همین خاطر کانادا را کشوری کم جمعیت می شناسند.پایتخت کشور کانادا اواتاوا نام دارد و اکثرا کانادا را با شهر های معروف ونکوور و مونترال می شناسند.

کانادا دارای دو زبان اصلی رسمی انگلیسی و فرانسوی می باشد که البته می توان گفت بیشتر جمعیت کشور کانادا را انگلیسی زبانان تشکیل می دهند و دانستن زبان انگلیسی برای مهاجرت از ارکان اصلی مهاجرت به کانادا می باشد.

یکی از آزادیخواه ترین کشورها در جهان کشور کانادا است که علاوه بر استقبال بی نظیر از مهاجران،مزایای بسیار زیادی را نیز برای آن ها در نظر می گیرد و به همین علت تعداد متقاضیان مهاجرت به کانادا زیاد است و با توجه به رونق اقتصادی خوب در این کشور فرصت های شغلی زیادی برای مهاجران وجود خواهد داشت.

مهاجرت به کانادا 

کانادا کشوری پیشرو و پیشرفته در زمینه تکنولوژی می باشد و تمامی مشاغل مرتبط با تکنولوژی در این کشور از وضعیت خوبی بهره مند هستند و آینده شغلی بی نظیری را پیش رو خواهند داشت.برنامه نویسان نیز در کشور کانادا وضعیت کاری مساعدی دارند و پیش بینی می شود که در آینده شغل برنامه نویسی از پردرآمدترین مشاغل این کشور خواهد بود.

داشتن زندگی ایده آل در کانادا، امکان پیشرفت شغلی و ترفیع درجه، درآمد بالای برنامه نویسان، کیفیت زندگی ممتاز، داشتن امکانات رفاهی و آسایشی، ثبات اقتصادی و…سبب گردیده اند تا این کشور به یکی از مقاصد اصلی برنامه نویسان برای مهاجرت تبدیل شود.

با اینکه کانادا از نظر اقتصادی در جایگاه خوبی قرار دارد و اقتصاد آن نیز به سمت تکنولوژی چرخش کرده است اما با این حال کمبود نیروی ماهر و متخصص در حوزه تکنولوژی و برنامه نویسی به به صورت کامل احساس می شود و توسعه دهندگان وب و برنامه نویسان می توانند در یک بازه زمانی کوتاه ویزای کار کانادار را اخذ نمایند.

مهاجرت برنامه نویسان از طریق اخذ ویزای کاری

برای کار کردن در کشور کانادا باید مجوز کار در این کشور را دریافت کنید و برای گرفتن مجوز در ابتدا به ویزای کار کانادا نیازمند هستید که از دو طریق می توانید اقدام نمایید که عبارتند از:

  • برنامه اسکیل ورکر یا نیروی کار متخصص و ماهر
  • Job Offer یا دریافت پیشنهاد کاری

بهترین و پردرآمدترین رشته ها در 10 سال آینده چه رشته هایی هستند

اخذ ویزای کار این کشور بر اساس امتیاز بندی اسکیل ورکر

فرصت های شغلی زیادی در لیست NOC وجود دارد که هر یک دارای یک کد اختصاصی هستند و چنانچه به عنوان یک برنامه نویس متقاضی مهاجرت به کانادا هستید کد مربوط به شما 2174 می باشد.

برای درخواست کار در کشور کانادا و اخذ ویزای کار از این طریق ابتدا باید امتیاز لازم را به دست آورید که محاسبه این امتیاز از طریق برنامه Express Entry و سیستم جامع رتبه بندی کانادا (CRS) صورت می گیرد.در این سیستم برای امتیاز دهی موارد مختلفی مورد سنجش و ارزیابی قرار خواهند گرفت که برخی از آن ها عبارتند از:

  • سن
  • مهارت های علمی و دانشگاهی
  • مدرک تحصیلی
  • مهارت در زبان انگلیسی یا زبان فرانسه
  • سابقه کاری
  • داشتن پیشنهاد کاری
  • تطبیق پذیری و سازگاری شما با محیط

با توجه به سنجش این موارد امتیاز شما محاسبه خواهد شد و حداقل امتیاز لازم برای کد 2174 که مختص شغل برنامه نویسی کامپیوتر و توسعه دهنده رسانه ها است 67 می باشد.

درصورتی که شخص امتیاز لازم را کسب کند به درخواست (ITA) از اداره مهاجرت کانادا نامه دعوت به منظور نتیجه درخواست او برای ورود به برنامه مهاجرتی اکسپرس انتری برای شخص متقاضی ارسال خواهد شد. متقاضی به مدت 90 روز فرصت دارد تا درخواست رسمی خود را ارائه دهد.

عناوین شغلی مربوط به کد 2174 به صورت زیر می باشد
  • برنامه نویس برنامه
  • برنامه نویس کامپیوتر
  • برنامه نویس وب
  • برنامه نویس سیستم عامل
  • برنامه نویس سیستم
  • برنامه نویس علمی
  • برنامه نویس نرم افزار
  • برنامه نویس برنامه های تجاری
  • تحلیلگر برنامه نویس
  • توسعه دهنده رسانه های تعاملی
  • توسعه دهنده بازی های رایانه ای
  • توسعه دهنده نرم افزار تجارت الکترونیکی
  • توسعه دهنده نرم افزار
  • توسعه دهنده چند رسانه ای

مهاجرت به کانادا و اخذ ویزای کار این کشور از طریق job offer یا دریافت پیشنهاد کاری

در صورت داشتن پیشنهاد کاری و اخذ ویزا از این طریق در نخستین گام کارفرما باید تاییدیه LMIA را کسب کند.LMIA یا همان تشخیص و ارزیابی تاثیر بازار کار یک سند است که کارفرمای کانادایی برای استخدام یک کارمند خارجی قبل از استخدام به آن نیاز دارد.در این بخش کارفرما باید بتواند نشان دهد که مجموعه به این کارمند خارجی نیاز داشته و نتیجه مثبت LMIA را به دست آورد.LMIA مثبت نشان می دهد که وجود چنین کارمندی برای پر کردن این جایگاه شغلی نیاز است و هم چنین هیچ کارگر مقیم کانادای دیگری برای قرارگرفتن در این جایگاه شغلی وجود ندارد.پس از کسب تاییدیه و امضای قرارداد متقاضی می تواند برای ورود به کانادا و اخذ مجوز کار اقدامات لازم را انجام دهد.

بازارکار برنامه نویسان در کشور کانادا

کانادا را می توان به عنوان مرکز اصلی پیشرفت تمامی برنامه نویسان و مهندسین نرم افزار معرفی کرد و به دلیل تغییر مسیر اقتصاد این کشور به سمت تکنولوژی بدون شک برنامه نویسان با تجربه و ماهر جذب بازار کار خواهند شد و چشم انداز شغلی این حرفه در کانادا بسیار روشن است.

در کانادا شرکت های فناوری زیادی وجود دارد و بخش فناوری کانادا دارای شرکت های فراوانی است که خدمات گوناگونی را به صنایع مختلف ارائه می دهند.بازار کار برنامه نویسی در کانادا را به دلیل وجود شرکت های فناوری داخلی و بین المللی زیادی که در این کشور وجود دارد می توان تضمین شده دانست.

درحال حاضر در حدود 64200 کار جدید برای برنامه نویسان وجود دارد اما با این حال پیش بینی شده است که کمبود نیروی کار در این حوزه در کشور کانادا تا 6 سال آینده ادامه دار خواهد بود.تمامی مناطق و شهرهای کانادا به نیروی متخصص و توانمند برای کار نیاز دارند اما در هر حال بیشترین میزان تقاضا برای این مهندسان مربوط به استان های زیر می باشد:

  • آلبرتا
  • نوا اسکوشیا
  • بریتیش کلمبیا
  • انتاریو
  • پرنس ادوارد
  • نیو برانزویک
  • کبک

بازار کار برنامه‌های مختلف در زمینه برنامه نویسی در کانادا

برنامه نویسی جاوا

در توسعه صفحات وب و اپلیکیشن ها از برنامه نویسی جاوا استفاده می شود و بازار کار خوبی در آینده برای آن پیش بینی می شود.

برنامه نویسی وب

برنامه نویسی وب یکی از پردرآمدترین مشاغل برنامه نویسی در کانادا می باشد و بازار کار بسیار خوب و مثبتی را دارا می باشد.

برنامه نویسی پایتون

در طی چندین سال اخیر برنامه نویسی پایتون بازار کار نسبتا بهتری را پیدا کرده است و افراد می توانند به عنوان مدیر محصول، توسعه دهنده اپلیکیشن و یا آنالیزگر داده فعالیت نمایند.

برنامه نویسی سی شارپ

برنامه نویسی سی شارپ در تولید نرم افزارها و اپلیکیشن های کامپیوتری کاربرد دارد و در کانادا از بازار کار بسیار خوبی بهره دار می باشد.

برنامه نویسی C

برنامه نویسی C از قدیمی ترین زبان های رایانه ای است که در معماری سیستم کاربرد زیادی دارد و بازار کار خوبی نیز دارد.

میزان درآمد برنامه نویسان در کشور کانادا:

یکی از موضوهات حائز اهمیت در هر حرفه و هر کشوری حقوق دریافتی و میزان درآمد می باشد. حقوق و دستمزدی که یک برنامه نویس می تواند در کانادا کسب کند به عوامل مختلفی مانند سابقه کاری، موقعیت شغلی، شهر، مهارت و توانایی و… بستگی دارد.

درآمد برنامه‌نویسان در کانادا بر اساس میزان سابقه کاری

میزان سابقه کاری برنامه نویس میزان حقوق دریافتی(در سال)
کمتر از 2 سال 61300 دلار کانادا
2 تا 5 سال 81900 دلار کانادا
5 تا10 سال 121000 دلار کانادا
10 تا 15 سال 148000 دلار کانادا
15 تا 20 سال 161000 دلار کانادا
بیش از 20 سال 174000 دلار کانادا

میزان حقوق برنامه نویسان در هر شهر کانادا

از دیگر عواملی که می تواند در میزان حقوق دریافتی شما تاثیر داشته باشد شهری است که در آن مشغول به کار هستید که جدول زیر نشان دهنده میزان حقوق دریافتی به صورت ساعتی در هر استان کانادا می باشد:

استان حداقل حقوق در هر ساعت میانگین حقوق در هر ساعت حداکثر حقوق در هر ساعت
کلگری،آلبرتا 30 دلار کانادا 38 دلار کانادا 58 دلار کانادا
ادمونتون،آلبرتا 23 دلار کانادا 38 دلار کانادا 51 دلار کانادا
ونکوور،بریتیش کلمبیا 18 دلار کانادا 34 دلار کانادا 55 دلار کانادا
وینیپگ،مانیتوبا 20 دلار کانادا 32 دلار کانادا 46 دلار کانادا
ساسکاچوان 23 دلار کانادا 37 دلار کانادا 46 دلار کانادا
تورنتو،انتاریو 20 دلار کانادا 38 دلار کانادا 57 دلار کانادا
مونترال،کبک 20 دلار کانادا 31 دلار کانادا 51 دلار کانادا
واترلو،انتاریو 23 دلار کانادا 43 دلار کانادا 61 دلار کانادا
پرنس ادوارد آیلند 18 دلار کانادا 31 دلار کانادا 51 دلار کانادا
هالیفاکس نوا اسکوشیا 22 دلار کانادا 36 دلار کانادا 48 دلار کانادا
فردریکتون،اروموکتو،نیوبرانزیوک 18 دلار کانادا 32 دلار کانادا 43 دلار کانادا

مهاجرت به هلند

هلند کشوری کوچک از قلمروهای پادشاهی هلند است که در شمال غربی قاره اروپا قرار گرفته و از جنوب با بلژیک، از شرق با آلمان و به وسیله دریا با انگلستان همسایه است.

جمعیت کل کشور هلند در حدود 17 میلیون نفر می باشد و عموم مردم این کشور به زبان هلندی صحبت می کنند اما دو زبان انگلیسی و بلژیکی نیز در بین مردم مشهود است. آمستردام پایتخت کشور هلند است.

مردم کشور هلند از کیفیت زندگی خود رضایت کامل دارند و طبق یک تحقیق بین المللی در سال 2017 مردم کشور هلند شادترین مردم جهان اعلام شدند.هلند از جمله پیشرفته ترین کشورهای دنیا است که آمار نشان می دهد این کشور بیشترین کارمندان ماهر و توانا را تا کنون به خود دیده است.

کشور هلند دارای توسعه و اقتصاد بالایی است و با پیشرفت زیاد تکنولوژی در این کشور صنعت فناوری اطلاعات تغییر و تحول چشم گیری پیدا کرده است؛ هم چنین به دلیل حقوق بالا،کیفیت بالای زندگی و داشتن امکانات رفاهی، کشور هلند امروزه یکی از مقاصد محبوب برای مهاجرت برنامه نویسان و متخصصان فناوری اطلاعات می باشد.

مهاجرت برنامه نویسان به هلند

کشور هلند با توجه به زیرساخت های عالی دیجیتالی و اقتصاد نوآورانه ای که دارد و تمرکز دولت هلند بر روی پیشرفت فناوری شرکت ها،برخی از استارتاپ های برتر جهان را به سمت خود جذب کرده است و جالب است بدانید که هلند جزو 5 کشور برتر اروپا از لحاظ تعداد استارت آپ می باشد.بجز استارت آپ های هلندی شرکت های برجسته زیادی مانند Uber,Tesla و Netflix که در حوزه فناوری فعالیت دارند

بنا بر تمامی دلایلی که گفته شد برنامه نویسان و توسعه دهندگان وب زیادی در طی سال های اخیر خواهان مهاجرت به هلند هستند که بدیهی است این افراد باید دارای شرایط گوناگونی باشند.

شرایطی که برای مهاجرت کاری به هلند نیاز است 

  • داشتن پیشنهاد کاری از کارفرمای هلندی
  • اثبات کارفرمای هلندی که هیچ کارمندی از هلند یا اتحادیه اروپا واجد شرایط نیست
  • داشتن مدرک معتبر زبان انگلیسی
  • دانستن زبان هلندی
  • تخصص در بهترین زبان برنامه نویسی
  • مهارت و توانایی بالا
  • سابقه کاری (بیش از یک سال)

اگر خواهان مهاجرت و کار کردن در کشور هلند هستید در مرحله اول لازم است تا مجوز کار اخذ نمایید چرا که شما برای کار در کشور هلند نیاز به پیشنهاد کاری دارید و در غیر این صورت اجازه کار در هلند به شما داده نخواهد شد.برای یافتن کار در هلند می توانید از طریق سایت های رسمی کاریابی،برخی برنامه ها و فضای مجازی و یا دوستان و آشنایان ساکن در هلند اقدام نمایید.

برخی از سایت های کاریابی در هلند

  • Nationale Vacaturebank
  • nl
  • Technicus
  • nl
  • Qreer European Technical job board
  • Intermediair
  • nl

در مرحله بعدی زمانی که توانستید کار مورد نظر خود را پیدا کنید زمان توافق با کارفرما فرا می رسد.یادتان باشد که کارفرمای شما باید درخواست ویزا را به اداره مهاجرت و تابعیت هلند ارسال کند و باید به صورت کامل با کارفرما به توافق برسید.پس از ارسال درخواست ویزا به IND،آژانس تامین اجتماعی هلند (UWV) بر اساس قوانین و معیارهای استخدام کارمندان خارجی در خواست را بررسی و درصورت مثبت بودن نتیجه آن را به کارفرما اعلام خواهد کرد.

اخذ ویزای کاری هلند برای برنامه نویسان

همانطور که گفته شد برای اینکه شخص بتواند در کشور هلند کار کند و به اجازه کار و اجازه اقامت این کشور نیاز دارد که برای دریافت اجازه کار اخذ ویزای کاری و اجازه اقامت کشور هلند مورد نیاز است.سه مورد از ویزای کار کشور هلند عبارتند از:

مجوز مجرد GVVA

چنانچه قصد به دست آوردن تجربه کاری را در این کشور دارید این نوع ویزا بیشتر مناسب شما می باشد.برای اخذ این نوع ویزا ابتدا باید از سمت کارفرما به صورت کامل تایید شوید و کارفرما به عنوان حامی مالی در این کشور درخواست مربوطه را ارائه دهد.کارگران فصلی و یا دانشجویانی که به صورت موقت و حداکثر سه ماه در کشور هلند مشغول به کار هستند نمی توانند برای این ویزا درخواست دهند.

ویزای کارت آبی اروپا European Blue Card

کسانی که کارت آبی اروپا دارند بدون اجازه اقامت به همراه خانواده می توانند در کشور هلند مشغول به کار شوند.این نوع ویزا فقط برای افراد تحصیل کرده صادر می شود.

مجوز افراد ماهر highly skilled migrant permit

ویزای highly skilled migrant permit مناسب افرادی است که از سوی کارفرما پیشنهاد کاری دریافت کرده اند.این نوع ویزا به کارفرمایان این اجازه را می دهد تا برای تکمیل نیروی کار و موقعیت شغلی خود از نیروی مورد نیاز و با استعداد و ماهر استفاده کنند.برای اخذ این ویزا داشتن سابقه کاری،دانش،مهارت و توانایی بالا و حداقل مدرک کارشناسی نیاز است.

اخذ اقامت هلند از طریق ویزای کاری برای برنامه نویسان

برنامه نویسان در کشور هلند می توانند تابعیت کشور هلند و هم چنین اقامت دائم این کشور را بگیرند که یکی از ویژگی های عالی برای مهاجرت به هلند می تواند همین مورد باشد و از طرفی دیگر با توجه به اینکه کشور هلند عضو اتحادیه اروپا می باشد با داشتن تابعیت و پاسپورت این کشور می توانند بدون ویزا به کشورهای اتحادیه اروپا سفر کنند.

چنانچه دارای ویزای موقت در کشور هلند هستید پس از گذشت زمان 5 سال می توانید اقامت دائم این کشور را دریافت خواهید کرد و باید در تمامی این مدت مشغول کار باشید و مالیات خود را نیز پرداخت کنید.

برنامه‌نویسان پس از اخذ اقامت دائم درصورتی که هیچ گونه سابقه کیفری نداشته باشند و به زبان هلندی نیز مسلط باشند و بتوانند ثابت کنند که با فرهنگ این کشور خو گرفته اند می توانند تابعیت کشور هلند را نیز دریافت کنندوبرنامه نویسان ایرانی این امکان را خواهند داشت که تابعیت دو گانه داشته باشند و با حفظ تابعیت ایرانی خود،تابعیت هلند را نیز دریافت کنند.

بازار کار برنامه نویسان در هلند

هلند کشوری است که دارای اقتصاد پیشرفته ای است و اقتصاد این کشور بیشتر بر پایه صنعت و کشاورزی می باشد.کشور هلند علاوه بر این که به زیبایی و داشتن گل های زیبایش معروف است یکی از بهترین اکوسیستم های فناوری اروپا را دارد و بخش فناوری در این کشور هرروز در حال پیشرفت و رونق می باشد.

بسیاری از شرکت های بین المللی در هلند قرار دارند و خیلی از سازمان های فعال دنیا این کشور را مقری برای پایگاه خود در اروپا انتخاب کرده اند. کشور هلند در طی چندین سال اخیر رشد اقتصادی بالایی داشته است و به دلیل کمبود متخصصان ماهر در زمینه آی سی تی مجبور است تا متخصصان خارجی را در این حوزه استخدام نماید.

مهندسان برای کار باید تخصص مورد نیاز را دارا باشند که برخی از وظایف برنامه نویسان در کشور هلند عبارت است از:

  • نوشتن کد و رفع مشکل آن
  • برطرف کردن خرابی مشکلات سیستم
  • مدیریت پایگاه داده در سیستم
  • نوشتن دستور العمل های کامپیوتری
  • طراحی و آزمایش ساختارهای رایانه ای

در کشور هلند مشاغل مختلفی در حوزه برنامه نویسی و مهندسی کامپیوتر وجود دارد و بیش تر کار موجود در این کشور در حوزه ساخت برنامه های کاربردی می باشد.متقاضیان مهاجرت به این کشور به شرط دارا بودن تجربه و سابقه کاری مناسب و تخصص و مهارت بالا می توانند در طیف گسترده ای از مشاغل مشغول به کار شوند.برخی از مشاغل در زمینه برنامه نویسی عبارتند از:

  • توسعه دهنده نرم افزار
  • توسعه دهنده وب
  • مهندس نرم افزار
  • مهندس سیستم های لینوکسی
  • برنامه نویس نرم افزار
  • برنامه نویس وب
  • برنامه نویس یادگیری ماشین
  • برنامه نویس بازی های ویدیویی
  • برنامه نویس یادگیری عمیق
  • مدیریت پایگاه داده

بهترین مشاور انتخاب رشته کنکور کیست؟ 

میزان درآمد برنامه‌نویسان در کشور هلند

میزان درآمد یکی از مواردی است که برای همه افراد از اهمیت ویژه ای برخوردار است و اکثر افراد به دنبال داشتن زندگی بهتر و درآمد بالاتر مهاجرت می کنند در نتیجه اطلاع از میزان درآمد یک برنامه نویس در کشور هلند می تواند برایتان مفید باشد.

میزان درآمد و حقوقی که هر برنامه نویس دریافت می کند با توجه به عوامل و پارامتر های مختلفی می تواند متفاوت باشد که برخی از آن ها عبارتند از:

  • شهر
  • سابقه کاری
  • تجربه
  • توانایی و مهارت
  • مدرک تحصیلی
  • جنسیت
  • سن
  • زبان برنامه نویسی
  • نوع کار

در کشور هلند کم ترین میزان حقوق دریافتی یک برنامه نویس در ماه 2100 یورو است و بیشترین میزان درآمد این افراد در ماه 7250 یورو برآورد شده است.

میزان حقوق دریافتی برنامه نویسان در هلند

سابقه کاری میزان حقوق
0 تا 2 سال 2380 یورو
2 تا 5 سال 3180 یورو
5 تا 10 سال 4700 یورو
10 تا 15 سال 5730 یورو
15 تا 20 سال 6240 یورو
بیش از 20 سال 6760 یورو

مهاجرت برنامه نویسان به آمریکا

ایالت متحده یا آمریکا سومین کشور بزرگ جهان با جمعیتی در حدود 333 میلیون نفر کشوری مستقل در آمریکای شمالی می باشد.آمریکا میان کانادا،مکزیک،اقیانوس اطلس و اقیانوس آرام قرار گرفته است و پایتخت آن واشینگتن دی.سی است و نیویورک پرجمعیت ترین شهر آمریکا می باشد.

آمریکا یکی از کشورهای پیشرو در عرصه تکنولوژی و پیشرفت در دنیا است که خیلی از افراد به خصوص برنامه‌نویسان رویای مهاجرت و زندگی به این کشور را دارند.اگر از عاشقان حرفه برنامه نویسی باشید می دانید که آمریکا می تواند ایده آل ترین انتخاب برای مهاجرت باشد چرا که اکثر شرکت های بزرگ تکنولوژی دنیا در این کشور قرار دارند.

آمار به دست آمده نشان می دهد که در حال حاضر کشور آمریکا در حدود 4 الی 5 میلیون نفر برنامه نویس دارد که علی رغم بالا بودن این تعداد با توجه به تعداد انبوه شرکت های این کشور متوجه خواهید شد که این تعداد چنان زیاد هم نیست.

اگر چه آمریکا یکی از ایده آل ترین انتخاب برای شما می باشد اما شما به عنوان یک ایرانی برای مهاجرت به این کشور به دلیل مسائل و مشکلات سیاسی که میان دو کشور وجود دارد قطعا با سختی ها و پیچییدگی های زیادی رو به رو خواهید شد و سوالات زیادی در ذهنتان وجود خواهد داشت.

مهاجرت برنامه نویسان به بهترین کشورهایی که برنامه نویس مهاجر میپذیرند

مهاجرت به آمریکا

ایرانیان در دوره ترامپ برای ورود به آمریکا با مشکلات بسیار زیادی مواجه بودند تا اینکه بایدن در اولین اقدامات خود اجازه صدور ویزا را برای شهروندان 13 کشور آسیایی و آفریقایی تصویب کرد و منع مهاجرت به ایالت متحده آمریکا را نیز لغو کرد.اما با این حال شرایط مهاجرت کاری به آمریکا اکنون نیز راحت نیست.

اگر به عنوان یک برنامه نویس قصد مهاجرت به به آمریکا دارید باید بدانید که متاسفانه ویزای کاری برای ایرانی ها صادر نمی شود و شما برای اقامت دائم آمریکا باید از طریق روش های مختلفی که وجود دارد گرین کارت دریافت کنید که برخی از این روش ها عبارتند از:

  • استخدام
  • اسپانسرشیپ خانوادگی
  • بستگان درجه یک بودن شهروندان آمریکایی
  • ازدواج
  • لاتاری

اگر به عنوان یک برنامه نویس میخواهید به آمریکا مهاجرت کنید درحال حاضر بهترین راه مهاجرت تحصیلی می باشد به طوری که ابتدا برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد یا دکترا وارد این کشور شوید و سپس وارد بازار کار شوید.

مهاجرت به آمریکا از طریق استخدام

با استخدام در این کشور می توانید به آمریکا مهاجرت کنید. درصورتی که یک کارفرمای آمریکایی شما را تایید نماید و بتواند ثابت کند که وجود شما در چنین جایگاه شغلی ضروری است و هیچ نیروی دیگری را نمی تواند جایگزین شما کند می توانید ویزای کاری دریافت کرده و در این کشور مشغول به کار شوید.

در صورت داشتن توانایی، تحصیلات، تجربه کافی و…می توانید گرین کارت این کشور را دریافت کنید و برای همیشه در آمریکا زندگی کنید.در پایان بازهم تاکید خواهیم کرد در حال حاضر ویزای کاری برای ایرانیان از سوی این کشور صادر نمی شود مگر در شرایط بسیار خاص و استثنایی.

مهاجرت به آمریکا از طریق اسپانسرشیپ خانوادگی

مهاجرت اتباع خارجی به آمریکا بر اساس رابطه با یک شهروند آمریکایی یا مقیم دائم این کشور بلامانع است و در صورتی که یکی از اعضای خانواده شما در آمریکا مقیم دائم باشد شما نیز مجاز به دریافت گرین کارت آمریکا خواهید بود.

شهروند دائم می تواند برای بستگان زیر درخواست گرین کارت نماید
  • همسر اسپانسر
  • فرزندان مجرد با سن کمتر از 21 سال
  • فرزندان مجرد بالای 21 سال با شرایط خاص
  • فرزندان متاهل در هر سنی با شرایط خاص
  • برادر یا خواهر (اسپانسر باید بالای 21 سال سن داشته باشد)
  • پدر یا مادر (اسپانسر باید بالای 21 سال سن داشته باشد)

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج

یکی دیگر از راه های مهاجرت ایرانی ها به آمریکا ازدواج است.همسران شهروندان ایرانی با گرین کارت ازدواج می توانند در هر نقطه از این ایالت کار کنند و پس از گذشت سه سال برای تابعیت آمریکا واجد شرایط خواهند بود.

مهاجرت به آمریکا از طریق لاتاری

شاید شنیده باشید که هر ساله عده ای از افراد لاتاری ثبت نام می کنند.ثبت نام در قرعه کشی لاتاری یکی دیگر از را های مهاجرت به آمریکا می باشد که این کشور هر ساله از طریق این قرعه کشی اقامت دائم آمریکا را به 55 نفر از سراسر دنیا هدیه می کند.

پس ار برنده شدن در این مسابقه می بایست صلاحیت خود را برای دریافت ویزا ثابت کنید و پس از اخذ ویزا می توانید بدون هیچ محدودیتی وارد این کشور شوید و مقیم ایالت متحده شوید.

چنانچه گرین کارت دریافت کنید می توانید در دانشگاه های معروف و نام آشنای ایالت متحده تحصیل کنید و در کنارش مشغول به کار هم شوید و دیگر نیازی به اخذ ویزای کار ندارید.

مهاجرت کاری به آمریکا

اگر برنامه‌نویس هستید و رویای مهاجرت به آمریکا را در سر دارید لازم است بدانید که برای مهاجرت کاری به این ایالت باید مراحل زیر را سپری کنید:

مرحله اول

در مرحله نخست باید یک پیشنهاد کاری پیدا کنید و بدون داشتن پیشنهاد کاری اجازه کار در این کشور به شما داده نخواهد شد اگر چه در حال حاضر این کشور برای ایرانی ها ویزای کاری صادر نمی کند و مهاجرت از این طریق احتمال کمی دارد.

پس از یافتن یک پیشنهاد کاری مناسب کارفرمای آمریکایی شما باید برای تاییدیه مجوز کار شما اقدام کند و در صورتی که می خواهید از طریق اسپانسرشیپ اقدام به مهاجرت نمایید شهروند آمریکایی باید برای درخواست ویزا اقدام کند.

مرحله دوم

در گام دوم زمانی که کارفرما بتواند مجوز کار شما را دریافت کند سپس باید درخواست خود را جهت استخدام فرد خارجی به خدمات شهروندی و مهاجرت ایالت متحده آمریکا که به اختصار با علامت (USCIS) نشان داده می شود تحویل بدهد.

USCIS در مورد تایید یا رد این درخواست تصمیم گیری خواهد کرد.در صورتی که درخواست تایید شود پرونده به مرکز ملی صدور ویزا آمریکا فرستاده خواهد شد.

مرحله سوم

پس از ارسال پرونده به مرکز کلی صدور ویزای آمریکا (NVC) رسیدگی به پرونده شما شروع خواهد شد.

مرحله چهارم

با گذر از مراحل قبلی و گرفتن تاییدیه نهایی شخص می تواند از طریق سفارت یا کنسولگری برای اخذ ویزا اقدام کند.

مهاجرت کاری برای برنامه نویسان به آمریکا و کشورهای اروپایی و مشترک المنافع با شغل

ویزای کار آمریکا برای برنامه‌نویسان

برنامه نویسانی که قصد مهاجرت به آمریکا را دارند چندین ویزای موقت و گرین کارت در نظر گرفته شده است که هر یک از این ویزاهای موقت دارای زمان مشخص هستند و گرین کارت امکان اقامت دائم را به شما می دهد.ویزاهایی که برنامه نویسان برای مهاجرت می توانند برای اخذ آن ها اقدام کنند عبارتند از:

ویزای H-1B برای مهاجرت برنامه نویسان

یکی از رایج ترین ویزاهای موقت غیر مهاجرتی برای استخدام خارجی ها ویزای H-1B می باشد. شما با اخذ این نوع ویزا مجوز کار موقت در آمریکا را کسب می کنید، در واقع این نوع ویزا به اتباع خارجی این اجازه را می دهد تا در شغل های تخصصی مانند برنامه نویسی در ایالت متحده مشغول به کار شوند.

معمولا افرادی که تحصیلات عالی دارند و دارای مدرک دانشگاهی معتبر هستند متقاضی این نوع ویزا می باشند اما با این حال داشتن تحصیلات عالی همیشه الزامی نیست.

این نوع ویزا در سال دارای محدودیت است و به تعداد محدودی صادر خواهد شد.عموما ویزای H-1B برای مدت سه سال صادر شده و حداکثر زمان اقامت در کشور با این نوع ویزا به مدت 6 سال است و در صورتی که کارمندی برای اقامت دائم درخواست دهد،تمدید موقت این ویزا برای او وجود دارد.

ویزای L-1

این نوع ویزا نیز یکی از ویزاهای موقت غیرمهاجرتی به حساب می آید و مخصوص افرادی است که در سه سال گذشته حداقل به مدت یک سال در یک زمینه بسیار تخصصی یا در سمت های مدیریتی در خارج از آمریکا کار کرده و اکنون تقاضای کار در یک شرکت آمریکایی را دارند.برای اخذ این ویزا شرکت مد نظر باید ثابت کند که شما به عنوان یک شهروند خارجی از دانش و مهارت بالایی در زمینه کاری خود برخوردار هستید.

این نوع ویزا بر خلاف ویزای H-1B در تعداد صدور هیچ گونه محدودیتی ندارد انواع آن عبارتند از:

  • L-1A: این ویزا برای افرادی که صاحب کسب و کار هستند و سمت مدیریت را در بخشی عهده دار هستند مناسب است و مدت آن 7 سال است که در ابتدا برای مدت زمانی 3 ساله صادر شده و سپس هر دو سال یکبار تمدید خواهد شد.
  • L-1B: این نوع ویزا مناسب افرادی است که دارای مهارت و دانش تخصصی در یک حوزه هستند و مدت آن 5 سال است که در ابتدا 3 ساله صادر شده و سپس برای دو سال تمدید خواهد شد.

ویزای O-1

اگر مهارت بی نظیر و چشم گیری در زمینه هنر، علوم، ورزش، آموزش و یا تجارت دارید و یا دارای سوابق درخشان و خوبی در زمینه فیلم و تلویزیون هستید می توانید برای دریافت این ویزا اقدام کنید.ویزای O-1 عموما به مدت سه سال صادر می شود و برای دانشگاهیان و کارآفرینان انتخاب مناسبی است.

گرین کارت برای مهاجرت برنامه نویسان

ویزاهایی که تا اینجا در مورد آن ها صحبت شد هر سه در دسته ویزاهای غیر مهاجرتی موقت قرار دارند و با اخذ چنین ویزاهایی شهروندان هارجی فقط برای مدت زمان محدودی اجازه کار در آمریکا را خواهند داشت.اکنون در صورتی که شرکت و ارگانی بخواهد برای مدت زمان بیشتری با کارمندی همکاری کند باید برای اخذ ویزای اقامت دائم یعنی همان گرین کارت اقدام نماید.

معرفی رشته‌های گروه فنی و مهندسی کلیک کنید

بازار کار برنامه نویسان در آمریکا

گزارشات به دست آمده حاکی از آن است که شغل برنامه نویسی در کشور آمریکا توانسته تا عنوان بهترین شغل را به خود اختصاص دهد.پیش بینی می شود که شغل برنامه نویسی نرم افزار تا سال 2028 رشد 21 درصدی خواهد داشت که این رقم چهار برابر بیشتر از میانگین تمامی مشاغل را نشان می دهد.

ورود به بازار کار و کسب درآمد خوب به عوامل مختلفی بستگی دارد و داشتن مهارت و دانش کافی،تجربه کافی،درک زبان های برنامه نویسی مختلف و دانستن چندین زبان می تواند کمک بسزایی به شما داشته باشد و عنوان شغلی شما را تعیین کند.

عناوین شغلی و شرح وظایف شغلی برنامه نویسان در ایالت متحده آمریکا

  • برنامه نویس C
  • برنامه نویس C++
  • برنامه نویس C#
  • برنامه نویس Java
  • برنامه نویس JavaScript
  • برنامه نویس Delphi
  • برنامه نویس PHP
  • برنامه نویس Python
  • برنامه نویس Visual Basic.Net
  • برنامه نویس Object Pascal
  • برنامه نویس Ruby on Rails

برنامه نویسان علاوه بر کد زدن دارای وظایف مختلف دیگری نیز هستند تا بتوانند بهترین خروجی را ارائه دهند که هرچه این وظایف با دقت بالاتر و به نحو بهتری انجام شود خروجی کار قوی تر و شانس شخص در بازار کار بیشتر خواهد شد که برخی از این وظایف عبارتند از:

  • کدگذاری و رفع اشکال
  • طراحی و آزمایش ساختارهای کامپیوتری
  • حفظ سیستم عامل ها
  • پیدا کردن نقص خطاهای سیستم
  • نوشتن دستورالعمل های رایانه ای
  • اصلاح منبع کد
  • تجزیه و تحلیل الگوریتم ها
  • ارائه پشتیبانی فنی
  • پیاده سازی سیستم های ساخت
  • مدیریت سیستم های پایگاه داده

میزان درآمد برنامه نویسان در کشور آمریکا

قطعا یکی دیگر از عواملی که در هر حرفه ای برای انسان اهمیت دارد میزان درآمد و حقوق دریافتی است.در حالت کلی محدوده حقوق برنامه نویسان در آمریکا از کمترین میزان یعنی 41200 دلار تا بیشترین میزان یعنی 142000 دلار متغیر خواهد بود اما طبق آمار به دست آمده متوسط درآمد یک برنامه نویس در آمریکا 89600 دلار در طی یک سال است.این تغییر در میزان حقوق به عوامل مختلفی بستگی دارد.

عوامل گوناگونی در تعیین میزان حقوق برنامه نویسان نقش خواهند داشت مانند:
  • مدرک تحصیلی
  • شهر
  • میزان مهارت و توانایی
  • تجربه
  • سابقه کاری
  • سن
  • زبان برنامه نویسی
  • شرکت
  • ساعت کار
  • جایگاه شغلی

بهترین ایالت ها آمریکا برای شغل برنامه نویسی و مهاجرت برنامه نویسان

  • ایالت کالیفرنیا
  • ایالت تگزاس
  • ایالت نیویورک

میزان حقوق برنامه نویسان بر اساس سابقه کاری 

سابقه کاری میزان حقوق
0 تا 1 سال 56 هزار دلار
1 تا 4 سال 60 هزار دلار
5 تا 9 سال 71 هزار دلار
10 تا 19 سال 79 هزار دلار
بیش از 20 سال 86 هزار دلار